Pop up terras-CATERING

Het menu voor aankomend weekend (21 en 22 augustus): https://www.rondvaartredbad.nl/redbad/wp-content/uploads/2020/08/21-22-augustus.pdf

Fleurige terrastafels

Het roer om!!

Omdat het varen met groepen momenteel helemaal stil ligt, gaan we ons meer richten op catering. Naast het schip komt een gezellig, kleurrijk terras voor ca. 15 personen, binnen zijn 6 tafeltjes beschikbaar (max. 4 personen per tafel en alleen met reservering). De openingstijden zullen variëren, maar we denken vooral in het weekend actief te zijn bij mooi weer. Houd vooral onze Facebooksite en stoepborden in de gaten.

Groentenomelet

Overdag kun je terecht voor diverse belegde broodjes, groentenomeletten, broodjes hamburger, eigengemaakte saucijzen-/gehaktbroodjes, salades, buitenlandse snacks (samosa’s, Turkse Pide, enz.), hartige taart, wraps, borrelplankje en meer, alle gerechten zullen ook in vegetarische uitvoering verkrijgbaar zijn. Het aanbod varieert per dag. Uiteraard serveren we er graag een lekker drankje bij. Ook een kopje filterkoffie of thee met eigengemaakt gebak behoort tot de mogelijkheden.

Tussen 18.00 en 19.30 uur kun je (na reservering) aanschuiven voor het warm eten. Je hebt de keus uit 2 voor-, 2 hoofd- en 2 nagerechten. Dus min of meer eten wat de pot schaft. Vooral de gezondere kost (lekker veel groente, noten, volkorenproducten). Alle gerechten zijn in de basis vegetarisch, maar je kunt er vlees bij of door krijgen. De vegetariër krijgt altijd iets extra (zoals een salade, stukjes Haloumi, gevulde halve paprika, geroosterde noten, kaasblokjes, frittata, ei, enz.). Alleen een hoofdgerecht zal ca. € 8.50 gaan kosten, neem je er ook een voor- en nagerecht bij, ben je ca. € 14.50 kwijt…De prijs is een beetje afhankelijk van de inkoopkosten van het gerecht dat er die dag geserveerd wordt. Op Facebook en op de stoepborden wordt minimaal een dag van te voren bekend gemaakt wat de daghappen zijn en wat ze precies kosten.

Ook afhaal is mogelijk, wel even zelf iets meenemen waar het in kan en op tijd bestellen. We willen namelijk niet teveel voedsel (en verpakkingsmateriaal) verspillen.

Op de drankenkaart komen lekkere wijntjes per glas, maar ook per fles te staan en hebben we naast een gewoon biertje ook een mooi assortiment speciaal bier, voornamelijk van brouwerijen uit Friesland, te koop. Verder hebben we natuurlijk ook frisdranken, borreltjes, whisky’s en wat zoal in een horecagelegenheid te krijgen is…

Wat voor soort gerechten kun je verwachten?:

-zomerse stamppotjes van rucola, raapsteeltjes met gedroogde tomaatjes, rode ui en geroosterde hazelnoten (eventueel met Catallaans worstje , saucijsje, e,d.)

-shakshuka, met aardappel, pompoen, paprika en kruiden en tomatensaus + in de saus gegaard ei (eventueel met stoofvlees)

Shakshuka

-diverse curry’s (eventueel met kip, vlees of grote garnalen) met naanbrood en salade

-diverse pasta’s (spaghetti, eventueel met gehaktballetjes of tagliatelle met paddenstoelen roomsaus, eventueel met spekjes)

-couscous met gegrillde groenten en Marokkaanse bietensalade

-goulash van rundvlees of Jackfruit met rijst en komkommer in het zuur .

-kikkererwten met groente in kerriesaus met gebakken appel (eventueel met gehakt en spekjes).

-maaltijdsoepen: Minestrone, Pinda, Kokos, Noedel enz.

-chili, vega of met gehakt met ananassalsa, zure room en guacemole

-gebakken rijst met paksoi, dressing, sesam

-Spaanse Boerenstoof, met kikkererwt, paprika, maïs, olijf (eventueel met chorizo)

Spaanse stoofschotel

enz… enz…

We begroeten u graag vanaf ca. eind juli tot en met augustus. We houden ons natuurlijk aan de dan geldende Coronamaatregelen.