Buffetlijsten

Koud buffet A: € 18.50 p.p. (minimaal ca. 20 personen)

Buffet A

Varkensfilets, haring, gerookte makreelfilets, gevulde eieren, huzarensalade, kipsalade, vissalade, exotische rijstsalade, fruitsalade, Griekse salade, stokbrood, kruidenboter, saus

 

Koud buffet B: € 21.00 p.p. (minimaal ca. 20 personen)

Ardennerham-meloen, varkensfilets, gepocheerde zalm, haring, gerookte makreelfilets, gevulde eieren, huzarensalade, kipsalade, rundvleessalade, exotische rijstsalade, Griekse salade, fruitsalade, stokbrood, kruidenboter, saus

Gepocheerde zalm
Gepocheerde zalm

Koud buffet C: € 23.00 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

Lende, varkensfilets, ardennerham-meloen, gepocheerde zalm, gerookte zalm, garnalen, haring, gerookte makreelfilets, gevulde eieren, huzarensalade, kipsalade, rundvleessalade, Griekse salade, exotische rijstsalade, fruitsalade, stokbrood, kruidenboter, saus

Koud buffet D: € 27.00 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

Varkensfilets, ardennerham-meloen, lende, gerookte paling, gepocheerde zalm , gerookte zalm, garnalen, haring, gevulde eieren, huzarensalade, rundvleessalade, kipsalade, Griekse salade, exotische rijstsalade, fruitsalade met grand-marnier, kaasplankje, stokbrood, kruidenboter, saus

Frysk buffet: € 23.50 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

Frysk buffet
Frysk buffet

Runderlende-cranberrysaus, ossentong, gerookte paling, kalfsvleessalade, kipsalade, fries bruiloftgerecht, bloemkoolsalade, uien-tomaatsalade, diverse broodsoorten, boter, saus, fruitsalade, suikerboffert, diverse kaassoorten WARM: Gevulde varkensfilets, boerenham, rijst, sperziebonen met spekjes, gepofte appels.

Menu van Elven: € 20.00 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

Spaanse eiersalade, rundvleessalade, waldorfsalade, zalmsalade met garnalen, Griekse salade, fruitsalade, stokbrood, kruidenboter WARM: rundvleesballetjes (met gebakken spekjes-zilverui-champignon-kaas-rijst), varkenskebab (paprika-komkommer-ui-maïs), ratatouille (met paprika-ui-champignons-courgette-tomatensaus-rijst)

Petit buffet: € 21.00 p.p. (minimaal ca. 10 personen)

Gepocheerde zalm, haring, gevulde eieren, huzarensalade, kipsalade, exotische rijstsalade, fruitsalade, Griekse salade, stokbrood, kruidenboter, saus WARM: tsiisbarchje (=varkensfilets gevuld met kaas en ham) gepofte appels met amandelspijs

Captainsdiner: € 15.00 p.p. (minimaal ca. 30 personen)

Bruine bonen, kapucijners, saucijsjes, rundvleesballetjes, gebakken champignons, uien, spekjes, piccalilly, gemengde salade, appelmoes, zilverui, augurk, ananas.

Stamppotbuffet: € 15.50 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

3 soorten stamppot, keuze uit: Hutspot, boerenkool, zuurkool met appel, hete bliksem, rode biet stamppot, rauwe andijvie stamppot met spekjes, saucijzen, rookworst en jus. Uit te breiden met gehaktballetjes: € 2.25 extra p.p. per extra soort stamppot: € 1.00 extra p.p.

Indonesisch Buffet: € 23.00 p.p. (minimaal ca. 25 personen)

Nasi Putih (=Witte rijst), Bami goreng (=Gebakken Bami), Ayam kerrie (=Kipfilet in Kerriesaus), Sambal goreng boontjes (=Sperzieboontjes in licht pikante saus), Daging rendang (=Gestoofd rundvlees in kokossaus), Babi ketjap (=Gebakken varkenshaas in ketjap), Gado gado (=Gebakken groente in pindasaus), Sate Babi (=Varkenssaté in pindasaus), Sambal goreng telor (=Gekookte eieren in pittige saus), Borrelkroepoek, Atjar tjampoer, Seroendeng, Sambal badjak

Extra mogelijkheid bij het Indonesisch buffet: Soto Ayam – € 3,00 p.p. en Exotische fruitsalade – € 3,00 p.p.

Frysk Boerebôlebuffet: € 15.50 p.p. (minimaal. ca. 20 personen)

Boerengroentesoep, rundvleessalade, kipsalade, haring, rosbief, turfgerookte worst, lever, kollumerkaas, kruidnagelkaas, suikerboffert, diverse broden, kadetjes, krentenbroodjes, roggebrood, beschuit, roomboter WARM: boerenham, tsiisbarchje (=gevulde varkensfilets met kaas en ham)

 Warme gerechten bij een koud buffet

(minimaal 10 personen per gerecht, prijzen per persoon)

  • Rundvleesballetjes met gebakken paprika, champignons, ui en rijst € 3,50
  • Varkensfilets Oregano gevuld met ham en brie met Tagliatelle € 3,50
  • Kip met ui in witte wijn, appel en rozijn met rijst € 3,50
  • Varkensmedaillons met gebakken banaan, ananas, gember, champignon, ham en rijst € 4,50
  • Varken kebab, gekruide reepjes vlees met paprika, komkommer, ui en maïs met rijst € 3,50
  • Shoarmavlees met diverse soorten saus en gebakken aardappelen € 3,50
  • Hongaarse goulash met rijst € 3,50
  • Rundvleesballetjes met gebakken spek, zilverui, champignons, kaas met rijst € 3,50
  • Rundvleesballetjes met stroganovsaus en rijst € 3,50
  • Varkenssaté / Kipsaté met pindasaus en rijst € 3,50
  • Rundvleesstoofpot / Kippenstoofpot met rijst € 3,50
  • Kipkerrie met rijst € 3,50
  • Tsiisbarchje – varkensfilets gevuld met kaas en ham- met gepofte appel en rijst € 3,50
  • Warme boerenham met gepofte appel en rijst € 3,50
  • Bonne Femme – mix van vlees, groente en aardappelen € 4,50
Vegetarische gerechten:
  • Vegetarische mix van groente en aardappelen € 3,50
  • Ratatouille van paprika, ui, champignons, courgette en gekruide tomatensaus € 3,50
  • Vegetarische Italiaanse lasagne € 3,50
  • Hartige taart met spinazie en geitenkaas € 3,50
Extra’s:
  • Gebakken krieltjes in plaats van rijst € 1,50 extra
  • Saté van varkenshaas € 1,00 extra

 

buffetlijsten Redbad 2017 PDF

 

Catamaran Redbad Terherne