Buffetlijst

Redbad-buffet: 

  • Rundvleessalade belegd met diverse vleeswaren
  • Stokbroden, kruidenboter en tapenade
  • Kipkerrie met diverse groente en champignons
  • Gehaktballetjes in pindasaus
  • Kipsaté
  • Ovengebakken Roseval aardappelen
  • Rijst
  • Gemengde salade met rauwkost en dressing.

Prijs per persoon: € 25.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)

Frysk-buffet:

  • Huzarensalade belegd met diverse vleeswaren
  • Zalmsalade belegd met diverse vissoorten
  • Stokbroden, kruidenboter en tapenade
  • Huisgemaakte runderstoofpot met Friese kruidkoek
  • Kippendijen omwikkeld met gerookt spek
  • Varkensvleesmedaillons in romige pepersaus
  • Aardappelpuree
  • Sperziebonen met spekjes
  • Ovengebakken Roseval aardappelen
  • Gemengde salade met rauwkost en dressing

Prijs per persoon: 29.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)

Pasta buffet:

  • Stokbrood, kruidenboter en pesto
  • Lasagne bolognaise met gehakt en diverse groenten
  • Penne Carbonara met diverse groente, ham en gerookt spek
  • Fusilli met courgette, aubergine, rode ui en pesto-roomsaus
  • Caprese salade met mozzarella, tomaat en pesto-dressing

Prijs per persoon: € 21.50 (+bezogen aan boord € 30.00 per groep)

Stamppot-buffet:

  • Zuurkool
  • Boerenkool
  • Hutspot
  • Spek 
  • Ambachtelijke gehaktbal
  • Rookworst
  • Speklap
  • Zilveruitjes, augurk, mosterd en jus.

Prijs per persoon: € 22.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)

Captainsdiner:

  • Kapucijners, Bruine Bonen
  • Gebakken ui, champignons
  • Gehaktbal in jus
  • Gemarineerde speklap
  • Braadworst
  • Zilveruitjes, augurk, piccalilly, mosterd

Prijs per persoon € 22.50 (+ bezorgen aan boord € 30.00 per groep)