Vanaf 15 personen.
U besteld voor het aantal personen dat mee vaart aan boord (kinderen t/m 10 jaar hoeven niet mee te worden gerekend), dus voor 25 personen bestellen terwijl er 30 mee-eten is niet mogelijk. Eten dat overblijft van een buffet mag u meenemen, wel zelf voor bakjes e.d. zorgen).
Redbad-buffet:
- Rundvleessalade belegd met diverse vleeswaren
- Stokbroden, kruidenboter en tapenade
- Kipkerrie met diverse groente en champignons
- Gehaktballetjes in pindasaus
- Kip in paprika-roomsaus
- Ovengebakken Roseval aardappelen
- Rijst
- Gemengde salade met rauwkost en dressing.
Prijs per persoon: € 25.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)
Frysk-buffet:
- Huzarensalade belegd met diverse vleeswaren
- Zalmsalade belegd met diverse vissoorten
- Stokbroden, kruidenboter en tapenade
- Huisgemaakte runderstoofpot met Friese kruidkoek
- Kippendijen omwikkeld met gerookt spek
- Varkensvleesmedaillons in romige pepersaus
- Aardappelpuree
- Sperziebonen met spekjes
- Ovengebakken Roseval aardappelen
- Gemengde salade met rauwkost en dressing
Prijs per persoon: 29.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)
Pasta buffet:
- Stokbrood, kruidenboter en pesto
- Lasagne bolognaise met gehakt en diverse groenten
- Penne Carbonara met diverse groente, ham en gerookt spek
- Fusilli met courgette, aubergine, rode ui en pesto-roomsaus
- Caprese salade met mozzarella, tomaat en pesto-dressing
Prijs per persoon: € 21.50 (+bezogen aan boord € 30.00 per groep)
Stamppot-buffet:
- Zuurkool
- Boerenkool
- Hutspot
- Spek
- Ambachtelijke gehaktbal
- Rookworst
- Speklap
- Zilveruitjes, augurk, mosterd en jus.
Prijs per persoon: € 22.50 (+bezorgen aan boord € 30.00 per groep)
Captainsdiner:
- Kapucijners, Bruine Bonen
- Gebakken ui, champignons
- Gehaktbal in jus
- Gemarineerde speklap
- Braadworst
- Zilveruitjes, augurk, piccalilly, mosterd
Prijs per persoon € 22.50 (+ bezorgen aan boord € 30.00 per groep)
Toetje:
Schaaltje vers fruit (150 gr. p.p.) € 5.50 per persoon
U besteld voor het aantal volwassen opvarenden (kinderen t/m 10 jaar hoeven niet worden meegerekend wat ons betreft). Het aantal moet een week van te voren definitief worden doorgegeven i.v.m. inkoop cateraar.
*Note: Wij merken de laatste tijd dat er steeds vaker gevraagd wordt om uitzonderingen op onze menukaart (bv. andere borrelhapjes, kroketten, halve stukjes oranjekoek, buffetgerechten ruilen tegen gerechten uit een ander buffet, ijsdesserts, enz..) Helaas kunnen we alleen bovenstaande bieden, het ingaan op individuele wensen is erg bewerkelijk en vaak qua planning, personele bezetting en inrichting schip niet mogelijk. Jammer, maar we zijn tenslotte in eerste instantie een rondvaartbedrijf en geen luxe restaurant. Catering is een extra service, maar wel enigszins beperkt. Voor essentiele dieetwensen (incl. vegetarisch) maken we voor zover mogelijk natuurlijk een uitzondering.